maandag 1 september 2014

Ken je dat?

Je kent het vast wel. Dat je iets gemaakt hebt en dat je er maar niet toe komt om er (goeie) foto's van te nemen. Bij mij speelt dat tegenwoordig nogal heel erg....De ene keer vergeet ik mijn fototoestel, de andere keer regent het te hard voor een buiten-shoot en nog een andere keer is het veel te gezellig om bezig te zijn met foto's.

Ik maakte voor ons Astridje van vier-bijna-vijf een A-lijntje. Ik liet me inspireren door een jurkje dat ik bij COS gezien had. De hals was de uitdaging, want die is gemaakt uit boordstof met in de rug een blinde rits. 
De strook onderaan brengt het jurkje in balans, vind ik persoonlijk. Zonder die strook zou het te gewoontjes zijn.


Aan de hals gebruikte ik aan de binnenkant een beleg. Onderaan gebruikte ik ook een katoenen voering voor een mooie afwerking.Ik had ook graag geblogd over de jurkjes van Hannah, maar ja, foto's maken hé :-)


8 opmerkingen:

 1. Leuk jurkje...en nu uitkijken naar dat van Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En of ik dat ken! Ik heb hier nog gemaakt spul liggen van een paar mnd geleden dat nog ongeblogd is om die reden....en als ik het na school wil fotograferen moet ik het eerst weer wassen, want niet meer om aan te zien. En zo beginnen we weer van voor af aan ;-)

  Maarreh, leuk jurkje hoor! En je hebt gelijk van die strook onderaan. Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En dan nog regenweer tegenwoordig of kinderen die fotoshoots niet zien zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi, en die strook maakt het inderdaad helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen